Η πιο ξεχωριστή εταιρεία

φυσικών προϊόντων

Η Naturals είναι μια ελληνική εταιρεία που καθιερώθηκε ως ένας δυναμικός εισαγωγέας τροφίμων και ποτών, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην παραγωγή προϊόντων στην Ελλάδα. Δημιουργεί προϊόντα που ξεχωρίζουν, ιδανικά για έναν υγιεινό, γεμάτο ενέργεια τρόπο ζωής, χωρίς γευστικούς περιορισμούς.

Πρωτοπορούμε

Ήμασταν η πρώτη εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα τα Flapjacks, δημιουργώντας το σχετικό trend. Διαθέτουμε μοναδική εμπειρία και εξειδίκευση στα φυσικά, υγιεινά προϊόντα. Με πρώτη ύλη τα καλύτερα της φύσης και πάντα με καινοτόμα προσέγγιση, αναπτυσσόμαστε φυσικά, όχι απλά ακολουθώντας τις τάσεις αλλά δημιουργώντας τες.

Δείτε όλα τα προϊόντα

Δημιουργούμε

Παρασκευάζουμε στην Ελλάδα, από τα καλύτερα φυσικά και βιολογικά υλικά, τα δικά μας προϊόντα Naturals. Χειροποίητα, άριστης ποιότητας και με καινοτόμους, απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς, ανανεώνουν τις διατροφικές τάσεις και έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στην καρδιά των καταναλωτών.

Δείτε όλα τα προϊόντα

Επιλέγουμε

Αξιοποιώντας τη γνώση μας για την ελληνική και διεθνή αγορά φυσικών και υγιεινών προϊόντων, επιλέγουμε για σας τα καλύτερα. Προϊόντα που ικανοποιούν τα υψηλά στάνταρ μας και ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, κερδίζοντας τους όλο και πιο απαιτητικούς καταναλωτές του σήμερα.

Δείτε όλα τα προϊόντα
Παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό

Η φυσική ανάπτυξη της Naturals

Επενδύουμε στη συνεχή ανάπτυξη της γκάμας των εμπορευμάτων μας, με νέα πρωτοποριακά προϊόντα διατροφής, προμηθεύοντας όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Με πρώτη ύλη τα καλύτερα υλικά που γενναιόδωρα προσφέρει η φύση, αναπτυσσόμαστε φυσικά και βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στις διατροφικές τάσεις του αύριο, εντός και εκτός Ελλάδας.

δείτε όλα τα προϊόντα
Taste Olympic Awards & Med Awards

Τα βραβεία είναι στη φύση μας!

Όταν δημιουργείς εμπνευσμένες, πρωτότυπες συνταγές με τα καλύτερα φυσικά συστατικά, τότε αυτό αποτυπώνεται και στη γεύση! Οι διεθνείς βραβεύσεις γεύσης που αποσπάσαμε το 2019, 2020 και 2022 αποτελούν μια έμπρακτη αναγνώριση από διεθνείς διοργανώσεις υψηλού κύρους και δυναμώνουν το όραμά μας για συνεχή πρωτοπορία μέσα από ποιοτικά, καινοτόμα προϊόντα.

Εμείς δημιουργούμε. Εσείς υπογράφετε.

Φτιάξτε το δικό σας PL προϊόν

Στη Naturals έχουμε την εξειδίκευση αλλά και την έμπνευση να δημιουργούμε για εσάς μοναδικές συνταγές για τα δικά σας private label προϊόντα. Παράγουμε τα προϊόντα αυτά για εσάς στην Ελλάδα, από άριστες, φυσικές πρώτες ύλες και ικανοποιώντας τα πιο υψηλά παραγωγικά στάνταρ. Εσείς δεν έχετε παρά να προσθέσετε την υπογραφή σας στη συσκευασία.

Μάθετε περισσότερα

Δείτε τους καταλόγους μας

Τρεις νέοι, ενημερωμένοι κατάλογοι Naturals 2024 στη διάθεσή σας! Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας, γνωρίστε τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά αλλά και νέες προτάσεις που κάνουν τη διαφορά.

Δείτε όλους τους καταλόγους
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Πάνω από 5000 σημεία πώλησης
σε όλη την Ελλάδα

Το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της Naturals μεγαλώνει διαρκώς. Γίνετε κι εσείς μέλος, ενισχύοντας τη γκάμα σας με προϊόντα Naturals, που κάνουν τη διαφορά για τους πελάτες και την επιχείρησή σας.

Γίνετε συνεργάτης μας